Libra 800 is een volledig variabele vierklems bindsysteem en daarmee uitermate geschikt voor short run en single copy boek productie.

Het Libra 800 systeem is voorzien van een laad robot die de boekblokken - eventueel geroteerd - automatisch in de klem plaatst voordat het bindproces wordt gestart.

Automatische omslag invoer
De omslagen worden ingevoerd en automatisch op het juiste formaat gesneden en gerild. 
Voor het systeem zijn verschillende input modules beschikbaar vanaf losblad maar ook vanaf rol.

Volledig gecontroleerde verwerking
Het Libra 800 systeem wordt volledig aangstuurd vanuit een Datamatrix code waardoor boeken met verschillende formaat specificaties door elkaar kunnen worden verwerkt. Tevens vindt er 'matching' plaats van boekblok en omslag, zodat integriteit van het boek altijd gewaarborgd blijft.

Flexibele configuratie layout
Libra 800 is modulair samen te stellen zodat deze goed aansluit bij uw huidige verwerking. Er zijn meerdere invoer opties mogelijk, namelijk invoer van het boekblok maar ook vanaf de rol. 

Inline nasnijden
Het Libra 800 systeem kan worden uitgebreid met een gekoppelde driekantsnijder, de Libra VT. De Libra VT wordt aangestuurd vanuit een Datamatrix waardoor deze in staat is boeken met verschillende formaat specificaties door elkaar te snijden.

Wij adviseren u graag persoonlijk over deze mogelijkheden.

Hebt u vragen?

Bel ons!

Ons telefoonnummer is

0320-286400

 

© 2015 - 2021 Rotaform Systeemtechniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel